Ananiila P értékelése


>!
Ananiila P
Erika Johansen: Tear ostroma

2 évvel ezelőtt olvastam az első részt, és a történetből szinte semmi nem maradt meg, csak azt tudtam, hogy tetszett és biztos voltam benne, hogy ezt a sorozatot folytatnom kell.
Volt egy elképzelésem a folytatásról, de ez a rész minden várakozásomat felülmúlta. Nagyon tetszett, hogy a szokásos (középkort idéző világú) fantasybe belekerült egy disztópiás szál. Ilyet még nem olvastam és nagyon-nagyon tetszett ez a megoldás.
Határozottan pozitív a fejlődés minden tekintetben az első részhez képest, mondhatnám azt is, hogy minőségi ugrás következett be.
A karaktereket nagyon kedvelem, a romantikus szál továbbra sem jelentős, így aztán nincs is sok picsogás, ez nekem külön pozitívum.
Élvezettel olvastam el és azonnal a kezembe vettem a harmadik részt.


Erika Johansen: Tear ostroma

Erika Johansen: Tear ostroma

A Tear királynője című nemzetközi bestseller lebilincselő folytatásában Mortmesne gonosz királysága ostroma alá veszi a birodalmat.

Tear királynője, Kelsea Glynn napról napra egyre többet tanul az új kötelességeiről. A szomszédos Mortmesne királyságának járó rabszolgaszállítmányok leállításával magára vonta a Vörös Királynő haragját, a félelmetes zsarnokét, aki sötét mágiával táplálja hatalmát. Rettegett és megállíthatatlan serege megindul Tear felé, hogy visszavegye, ami az övé.

Miközben közeledik a morti sereg, Kelsea rejtélyes kapcsolatba lép az Átkelés előtti időkkel, és rádöbben, hogy csak egy furcsa és valószínűleg veszélyes szövetségesre számíthat: egy Lily nevű nőre, aki egy olyan világban küzd az életéért, ahol nőnek lenni már-már főbenjáró bűn. Tear sorsa – és ezzel együtt Kelsea lelke – múlhat Lilyn és az ő történetén, ráadásul Kelsea-t egyre jobban szorítja az idő, hogy válaszokat találjon.

Erika Johansen tovább szövi az első kötetben megismert kedvenc szereplők, köztük Buzogány és a Vörös Királynő történetét, és izgalmas, új szálakkal gazdagítja hajthatatlan ifjú hősnőjének időn átívelő, mágiával és rejtélyekkel teli sorsát.

Hirdetés