Robberator P értékelése


Robberator P>!
Philip Reeve: Ragadozó városok

Ezt nevezem én tökéletes kalandregénynek! A cselekmény pörgős volt, a világ érdekes, a szereplőket pedig imádtam egytől egyig! Habár mindenkinek felborult az élete és óriási változásokon ment át, különösen Hester története jött be, ami egy egyszerű bosszúsztoriból valami másba fordult át, többek közt Tomnak köszönhetően. Ezek a közös kalandok és egymásra épülő karakterfejlődések a szíve-lelke a könyvnek. Igazán izgatottá tesz az elkövetkező filmváltozat iránt! De amennyire megható tudott lenni, annyira le is döbbentett néha. spoiler
Bűn, hogy nem jelentek meg a folytatások magyarul. Remélem a film kapcsán észhez kapnak a kiadók, és kijön az egész sorozat!


Philip Reeve: Ragadozó városok

Philip Reeve: Ragadozó városok

London újra mozgásba lendül. Otthagyja hatalmas talpnyomát a vadászmezőn, ahol a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. Ám London városa most nagyobb falatra vágyik, minden energiájával egy távoli cél elérésére törekszik, miközben egyre több szóbeszéd járja a MEDUZÁRÓL. Ide akar visszajutni Tom és Hester. Előbbi, hogy újra otthon legyen, utóbbi azért, hogy bosszút álljon. Mégis együtt kell működniük, együtt kell átvészelniük életveszélyes helyzeteket, miközben sejtelmük sincs, hogy milyen küldetéssel kerülnek újra a ragadozó nagyváros fedélzetére.

Hirdetés