icu79 P értékelése


>!
icu79 P
Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek? Az egyszínű kaméleon

Nekünk ez nagyon tetszett. Dóri (4 és fél éves) többször is ezt kérte esti mesének. A szereplők nagyon bájosak, a történeten keresztül ismeretekre is szert tehetnek az apróságok, például a kaméleonok színváltó képességével kapcsolatban. Erkölcsi mondanivalót is felfedezhetünk a mesében, illetve nagyon jó a probléma végső megoldása, amely az olvasásban rejlik. A könyv végén még egy kis kreatívkodásra is ötletet kapunk. :)


Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Ti is szerettek bújócskázni? Bosnyák Viktória legújabb könyvének főhőse, Kamill, a kis kaméleon is boldogan bújócskázna Licsivel, a makival és a többi kaméleonnal, de van egy kis bökkenő: Kamill nem tud színt váltani! A leleményes Licsi mindenféle trükköt bevet, hogy segítsen a barátján. A megoldás azonban nem ilyen egyszerű. Vajon mi a titok nyitja? És mi köze a színváltásnak a mesékhez és az olvasáshoz?
A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.

Hirdetés