Tóth_Orsolya_3 P értékelése


>!
Tóth_Orsolya_3 P
Jenn Bennett: Alex, nagyjából…

„Azzal töltjük az egész életünket, hogy kutatunk valaki után. Néha összezavarodunk, mert hagyjuk magunkat eltántorítani. – Rám mosolyog. – De mi nem hagytuk.”

Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a csodaszép nyári történetbe.
Annyira édes, vicces és magával ragadó.
Az idei nyár egyik legnagyobb kedvence lett.
Az Észak-Északnyugat pedig ezek után felkerült a kötelezően megnézendő filmek közé. De jó lenne, ha én is a tengerparton nézhetném.

A fejezetek elején a kultikus filmekből vett idézetek egyszerűen zseniálisak. Még inkább egyedibbé tették a könyvet. *-*

Mellékesen megjegyzem, hogy a borító alapján soha nem vettem volna a kezembe. Szerintem nagyon elszúrták. Legalább a színek másak lennének. spoiler

„…mindig is a tiéd voltam. Csak arra vártam, hogy te is rájöjj erre.”
Hát ki tud egy ilyen srácnak ellenállni? *-*

15 hozzászólás

Jenn Bennett: Alex, nagyjából…

Jenn Bennett: Alex, nagyjából…

„De egyetlen embert tudok csak kivenni, ahogy ott áll a jegyárusító fülkével szemben. Porter Roth. Gyönyörű alak. A fején temérdek vadul göndörödő hajfürt. Pimasz mosoly. Ősi ellenségem.”

Bailey „Mink” Rydell megtalálta élete pasiját. Mindketten imádják a filmeket és minden egyes nap beszélnek – Alex tökéletes. Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy még soha az életben nem találkoztak és egymás valódi nevét sem ismerik.

Amikor Bailey ugyanabba a városba költözik, ahol Alex él, a lány úgy dönt, megkeresi. Ám megtalálni valakit a chatelésekre alapozva nehezebb, mint ahogy Bailey elsőre gondolta, főleg úgy, hogy idegesítően magabiztos (és szemtelenül jóképű) munkatársa, Porter Roth minden egyes lépésén jól szórakozik. Vajon nem őrültség ez az egész, és nem lesz csalódás, ha mégis sikerül Alexre rábukkannia?

Bennett könyve rendkívül finoman árnyalt szerelmes regény, amely egyaránt beszél a felnőtté válás nehézségeiről, és a fiatalság minden problémán felülkerekedő életerejéről. Vigyázat, nem csak lányoknak!

Hirdetés