puncsoscukor63 értékelése


>!
puncsoscukor63
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Minden várakozásomat felülmúlta a könyv. Lassan úgy érzem, kezdek kiszakadni az olvasási válságomból, és ebben ez a kötet is nagy szerepet játszik. Colleen Hoover könyveire mindig is úgy gondolok, mint a legnyálasabb romantika képviselőire, de valakinek ilyet is kell írni, ebben verhetetlen az írónő. A borító szerintem az eddigi regényei közül a legszebb, a csodaszép kék színnel és a buborékokkal erősen kapcsolódik is a történethez spoiler, ami nálam plusz pontot jelent.
Miles CoHo eddigi karaktereihez hasonlóan egy olyan személy, aki a valóságban manapság egy a százhoz eséllyel születik a világra, gondolok itt a lovagias viselkedésre és a romantikától csöpögő dumára :D
A megható spoiler jeleneteknél magam is elgyengültem, és be kell valljam, egy-két könnycseppet is sikerült elmorzsolnom.
Kedvenc ugyan nem lett a könyv, de egy olvasásra tökéletesen megfelelt.


Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!

Hirdetés