zuna19 P értékelése


>!
zuna19 P
Stephanie Laurens: Mary megszelídítése

Bevallom, szeretem a történelmi romantikusokat, mert van 1-2 írónő, aki nagyon lehengerlő stílusba ír és egyszerűen a könyveik belopták magukat a szívembe. Azt most már megállapítom, hogy Stephanie Laurens nem tartozik közéjük. Igaz, hogy ez még a második próbálkozásom tőle, de nem hiszem, hogy a közeljövőbe még rászánom valamelyik könyvére magam.
A története egyszerűen száraz. A karakterek nem szikráztak, nincs meg közöttük a kémia. Maga az egész még jó is lehetett volna, mert külön-külön a két főszereplő nekem szimpatikus volt.
Mary makrancossága ebben a sztoriba üdítő volt. Rydert már az első felbukkanása óta csak szeretni lehetett, Lavíniát meg hát gyűlölni. :DDD Ez így van rendjén.
De még így is kevésnek éreztem ezt a történetet. Még a fejem is belefájdult az olvasásába, annyira le akartam tudni már. A legbosszantóbb, ha egy kis humort belecsempészett volna az írónő, sokkal másabb lenne a helyzet. Már nem lenne ennyire unalmas az egész.


Stephanie Laurens: Mary megszelídítése

Stephanie Laurens: Mary megszelídítése

Mary Cynster mindig eléri, amit akar. A családban most ő az utolsó eladósorban lévő hajadon, és eltökéli, hogy saját maga fogja irányítani az életét – sőt annak a férfinak az életét is, akihez majd feleségül megy. Jelöltlistájának utolsó helyét foglalja el Ryder Cavanaugh, Raventhorne merész és vonzó márkija, aki a társaság legellenállhatatlanabb hódítója, ám egyben legkezelhetetlenebb tagja is…
Ryder Cavanaugh még soha nem találkozottolyan nővel, aki ne omlott volna boldogan a karjába egészen addig, amíg fel nem tűnik az életében Mary Cynster. S mivel a márki mindig is szerette a kihívásokat, elhatározza, hogy nem nyugszik, amíg feleségül nem veheti a lányt. Csakhogy ez a döntés kis híján az életébe kerül…

Hirdetés