FairyDust P értékelése


>!
FairyDust P
Elle Kennedy: The Mistake

Hmmmmm….
Szórakoztató kis könyv volt, azonban az első részhez nem ért fel. Ez tipikusan az az olvasmány, mellyel leülsz egy délután és ki is olvasod. Velem is ez történt, amikor csak időm akadt, magamhoz vettem és olvastam, aztán elfogyott… :D

Számomra Garrett és Hannah párosa verhetetlen. Az első részen annó nagyon sokat nevettem, ebből a könyvből valahogy hiányzott ez a varázs.
A két srác jelleme között hatalmas különbség van. Logan sokkal visszafogottabb, fegyelmezettebb, és ennek megvannak az okai. Grace aranyos lány, nagyon illik Logan mellé.
Ami nem igazán tetszett a könyvben, az a meglátlak és egyből szexeljünk effektus. Bárki bármit mond, szerintem nem életszerű, ha felbukkan valaki a szereplő szobájában, beinvitálja, megnéznek egy filmet és spoiler nem nem nem és nem.
Ellenben nagyon tetszett, – s ez ellensúlyozta a negatív érzelmeimet –, hogy az első rész karakterei jelen voltak a történetben. Ez adott egy komfortérzetet, hogy a már megismert szereplők is élik az életüket, és nem csak elvesztek az éterben.
Az egyik kedvenc jelenetem az volt mikor spoiler
A könyv egyes részeit nagyon szerettem, például kifejezetten aranyos dolognak tartottam azt a 6 feladatot amit Grace talált ki Logan számára. A legszívmelengetőbb pillanat a spoiler

A könyv egészét tekintve egy erős 4 csillag. Az első rész az örök favoritom, a Mistake csak egy kellemes élmény marad.

10 hozzászólás

Elle Kennedy: The Mistake

Elle Kennedy: The Mistake

He’s a player in more ways than one…

College junior John Logan can get any girl he wants. For this hockey star, life is a parade of parties and hook-ups, but behind his killer grins and easygoing charm, he hides growing despair about the dead-end road he’ll be forced to walk after graduation. A sexy encounter with freshman Grace Ivers is just the distraction he needs, but when a thoughtless mistake pushes her away, Logan plans to spend his final year proving to her that he’s worth a second chance.

Now he’s going to need to up his game…

After a less than stellar freshman year, Grace is back at Briar University, older, wiser, and so over the arrogant hockey player she nearly handed her V-card to. She’s not a charity case, and she’s not the quiet butterfly she was when they first hooked up. If Logan expects her to roll over and beg like all his other puck bunnies, he can think again. He wants her back? He’ll have to work for it. This time around, she’ll be the one in the driver’s seat…and she plans on driving him wild.

Hirdetés