deen értékelése


>!
deen
Nalini Singh: Angyalháború

Jó volt visszatérni Raphael és Elena kettősére. Bár a Hetek történetei is érdekesek és izgalmasak, de nekem mindig is Raphael és Elena lesz a kedvencem. A cselekmény lassan indul, de mégis izgalmas, pontról pontra érünk közelebb az elkerülhetetlenhez. A kérdés persze az, hogy a Zuhatag okozza a változásokat, vagy az arkangyalok nem bírnak magukkal és világuralomra akarnak törni. spoiler az egyik legunszimpatikusabb szereplő, nem csodálom, hogy az írónő újra és újra visszatér hozzá és a spoiler, ha borsot akar törni a többi arkangyal orra alá. Nagyon sok minden történik ebben a részben, rengeteg a veszteség, a fájdalom és a végére tényleg teljesen kilátástalanná válik a helyzet. Elena még mindig inkább halandó, mégis kénytelen felvállalni a hitves kötelességeit, amiktől Raphael eddig megkímélte. Kettejük kapcsolata szilárd mégis mind kettejüknek vannak félelmei, amikre csak együtt találhatják meg a megoldást. Nagyon szerettem a szócsatáikat, hangtalan beszélgetéseiket. A harcra készülve egyre inkább rájönnek arra, hogy szükségük van egymásra és már nem tudnak egymás nélkül létezni. Nagyon várom, hogy hogyan folytatódik a történet.


Nalini Singh: Angyalháború

Nalini Singh: Angyalháború

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.
A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.

Hirdetés