Dawnofmyth P értékelése


>!
Dawnofmyth P
Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

Ez egy igen komor és sötét világot mutat be, nekem nagyon tetszett a hangulata. Am(k)ivel nem voltam kibékülve az a főszereplő volt, még az orosz nevekhez sem volt annyira nehéz hozzászokni. Valahogy az egész történet alatt semleges maradt nekem. Kicsit borzongató volt az alagutakban bolyongani, de nekem a felszín izgalmasabb volt. Igaz, ellaposodik a történet itt-ott, és elég sok filozofálgatás van benne, de túl lehet rajta lendülni. Mondjuk Artyom elég szerencsés csillagzat alatt született, ez nekem erőltetett lett a végére. De… ettől függetlenül kíváncsi vagyok a többi részre. Nem kedvetlenedtem el tőle :)

1 hozzászólás

Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

2033.
Az egész világ romokban hever.
Az emberiség majdnem teljesen elpusztult.
Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. A kevés életben maradt ember a moszkvai metróban bújik meg – a Föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén. A metró állomásai most városállamok, az alagutakban sötétség honol, és borzalom fészkel.
Artyomnak az egész metróhálózaton át kell jutnia, hogy megmentse a szörnyű veszedelemtől az állomását, sőt talán az egész emberiséget.

Hirdetés