Krisztina_Németh_2 értékelése


>!
Krisztina_Németh_2
Kerstin Gier: Az álmok első könyve

Az elején megijedtem. Azt hittem nem nekem valo lesz a könyv, de szerencsére nem hagytam félbe. Humoros, pörgös, álmodozos. A sok vámpir után jolesett egy kis álmodozás. A szereplök is szimpik, nekem Jasper a kedvencem. Liv nagyon aranyos, tetszik, hogy nem egy cicababa. A borito pedig gyönyörü!


Kerstin Gier: Az álmok első könyve

Kerstin Gier: Az álmok első könyve

Ez vajon tényleg lehetséges?

Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen.
Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…

„Egy lányregény, amit akár 35 évesen is élvezhetünk. És akinél túl gyorsan elrepült ez a négyszáz oldal, annak üzenem: két további kötet van előkészületben.” – Karin Wehrheim, SWRI

„Vicces, izgalmas és romantikus… mi mást akarhat egy nő?!” – Anja S.

Hirdetés