Ferger_Jolcsi P értékelése


Ferger_Jolcsi P>!
Geronimo Stilton: A nagylelkűség ereje

Geronimo Stilton: A nagylelkűség ereje Negyedik utazás a Fantázia Birodalmába

Az előző részek jobban tetszettek, talán azért, mert mindegyik ugyanarra a sémára épül fel szinte és így a 4. résznél már kicsit ráuntam. De egyébként élvezhető kis mese, legfőképp sárkányokról szól. Egy elrabolt sárkánytojást segít megkeresni Geronimo. Akárcsak az előző kötetekben, itt is az összetartás és a barátság erejére támaszkodva igyekszik felkutatni az ellopott kincset.


Geronimo Stilton: A nagylelkűség ereje

Geronimo Stilton: A nagylelkűség ereje

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tartsatok velem a Fantázia Birodalmába! Elrabolták az utolsó sárkánytojást, és a sárkányok népe veszélybe került! Átsétálunk a Hét Nővér csodálatos kertjén, megküzdünk a trollokkal, és harcba szállunk Sztria rémisztő hadseregével. Rágcsáló-becsületszavamra mondom, lélegzetállító kalandban lesz részetek!

Készen álltok egy újabb utazásra a Fantázia Birodalmába? Valaki elrabolta az utolsó sárkánytojást. Ha véletlenül összetörik, a sárkányok népe örökre kihal! Nincs más hátra, útra kell kelnünk! Számtalan izgalmas kaland vár ránk, és tengernyi veszéllyel kell szembenéznünk, hogy megmenthessük a sárkányokat, és újra elhozzuk a békét a Fantázia Birodalmába!