Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Leisa Rayven: Megtört Júlia

Nagy elvárásokkal vettem kézbe a folytatást, és őszintén szólva majdnem ugyanúgy szerettem, mint az első részt. Ha most valaki arra kérne, hogy rangsoroljam kedvenc könyves párosaimat, Ethan és Cassie nem a dobogón kapna helyet, hanem egy különdíjjal jutalmaznám Őket. Jó pár romantikus könyvvel a hátam mögött állítom, ehhez foghatót keveset olvastam. Hihetetlenül magával ragadott ez rész is. Tele volt érzelemmel, szenvedéllyel, és sokszor komolyan elgondolkodtatott.
Szerettem a múltban, játszódó fejezetek, de sokkal jobban érdekelt a jelen. Megérdemel egy újabb esélyt Ethan? Vajon sikerül helyrehozni ezt a kapcsolatot? Elképesztő sokat változott Ethan, de Cassie sem ugyanaz a lány, aki régen volt. Csak remélni mertem, hogy nem követi el ugyanazokat a hibákat, amiket Ethan elkövetett.
Esküszöm, néha még lélegezni is elfelejtettem, olyan intenzív volt. És most nem csak az intim jelenetekre gondolok, hanem azokra a fájdalmas és érzelemdús pillanatokra, melyek rendre szétzúzták a szívemet.


Leisa Rayven: Megtört Júlia

Leisa Rayven: Megtört Júlia

CASSIE Taylor éveken át küzdött, hogy elfeledje ETHAN Holtot, élete legnagyobb szerelmét.
Mikor a fiú nem volt képes viszonozni a mély érzelmeket, és elhagyta őt, Cassie énjének egy darabja is együtt halt a szerelemmel. Legalábbis úgy hitte.
Most ő és Ethan főszereplőként lépnek a Broadway színpadára, Ethan pedig eltökélte, hogy visszaszerzi Cassie-t.
Azt állítja, megváltozott, és most már képes kimondani, amit évekkel ezelőtt még nem mert.
De Cassie tud-e újra hinni neki? Miben különböznének a mostani nagy szavak a régiektől?
Ethan tisztában van vele, hogy nem változtathatja meg a múltat, melyben annyi fájdalmat okozott, de a jövő érdekében még léphet: csupán meg kell győznie Cassie-t, hogy valóban összetartoznak.

Hirdetés