cseri P értékelése


cseri P>!
Maggie O'Farrell: Utasítások hőhullám idejére

Eléggé szeretem Maggie O'Farrell könyveit, mindig elolvasom, ami megjelenik tőle (érdekes, hogy most kettőt is kiadtak egyszerre). Ez családregény, hétköznapi emberek, jellemrajzok, kapcsolatok, történések, néhány titok, semmi különös, csak pont az, amit olyan jó olvasni.

3 hozzászólás

Maggie O'Farrell: Utasítások hőhullám idejére

Maggie O'Farrell: Utasítások hőhullám idejére

1976 júliusát írjuk, és London egy hőhullám szorításában vergődik. Hónapok óta nem esett, a kertek zsúfolásig vannak levéltetvekkel, a víz egy közkútból folyik, Robert Riordan pedig közli a feleségével, Grettával, hogy lemegy a sarokra újságot venni. De nem jön vissza.
Robert keresése hazahozza Gretta gyermekeit – két elhidegült nővért és egy válás szélén álló fivért, akiknek mind más-más elképzelése van arról, hogy hová mehetett az apjuk. Egyikük sem gyanítja, hogy esetleg az anyjuknak lehet rá olyan magyarázata, amelyet még most sem tud velük megosztani.

Maggie O’Farrell öt korábbi regény, a Miután elmentél, A szeretőm szerelme, a Somerset Maugham-díjat nyert A köztünk lévő távolság, a The Vanishing Act of Esme Lennox és a Costa-regénydíjas A kéz, amely először fogta az enyémet szerzője. Edinburgh-ban él.

Hirdetés