Szaszilla értékelése


>!
Szaszilla
Becca Prior: Festett testek 2.

Miután befejeztem, csak ültem a kezemben a könyvvel, bárgyú vigyorral a képemen és csak néztem ki a fejemből.
Ez valami eszméletlen jó volt! Már az első részt is nagyon szerettem, és nagyon vártam Ink könyvét, és nem csalódtam. Az egyetlen gondom, hogy most megint várhatok -nem tudom mennyi ideig- Sky történetére, mert már most tudom, hogy az a rész is fantasztikus lesz.
Becca ismét bebizonyította, hogy ő a meleg-erotikus regények koronázatlan királynője!
Russt fejbe csaptam volna párszor, Inket viszont órákig ölelgettem volna, hogy „awww sweetie”.
Azért Gideon néha feszegette a határaimat, és Russellét is, de semmit nem változtatnék rajta. Pont így volt tökéletes.
Ink anyját viszont nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e vagy nem. Nagyon ellentétes érzéseim vannak vele kapcsolatban, és nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakban merre lendül majd ki a mutató.
Kicsit úgy érzem ez a könyv nem csak Russ és Ink könyve, hanem Heath-é is. Az első részben nem nagyon volt szimpatikus, viszont nagyon nagy fejlődésen ment ő is keresztül.
Becca! Csak így tovább, és kápráztass el minket minél több ilyen fantasztikus írással!


Becca Prior: Festett testek 2.

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.