Boglárka_Madar P értékelése


>!
Boglárka_Madar P
Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek? Az egyszínű kaméleon

Ez egy rettentően aranyos mese, a történet, a színvilág, a mondanivaló is nagyon el van találva. A lányomnak is azonnal megtetszett és fel is kellett olvasnom az ebédhez spoiler, és csak a fáradtság szólt közbe, hogy meghallgassa a mese végét is. Szóval a célcsoport körében is sikert aratott.
Én azért végigolvastam, és szívet melengető volt látni, ahogy a kis kaméleon spoiler végül magára talál. Nagyon ötletes ez a megoldás, és az illusztrátor is remekül kihasználta a benne rejlő lehetőséget, jókat derültem Kamill átváltozásain.

2 hozzászólás

Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Ti is szerettek bújócskázni? Bosnyák Viktória legújabb könyvének főhőse, Kamill, a kis kaméleon is boldogan bújócskázna Licsivel, a makival és a többi kaméleonnal, de van egy kis bökkenő: Kamill nem tud színt váltani! A leleményes Licsi mindenféle trükköt bevet, hogy segítsen a barátján. A megoldás azonban nem ilyen egyszerű. Vajon mi a titok nyitja? És mi köze a színváltásnak a mesékhez és az olvasáshoz?
A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.

Hirdetés