Hippoforaccus P értékelése


>!
Hippoforaccus P
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

Igazából egy ilyen mániákusnak, mint én, nem sok újat mutat ez a könyv, de azért voltak érdekességek benne. Szépen taglal mindent, amit Jedi Rendről tudni kell, ha mélyebben bele akarja ásni magát az ember. Például, ha monjuk egy ilyen jellegű szerepjátékot akar valaki játszani, ebből sok ihletet lehet meríteni.
A „széljegyzetek” elég sok köny történeteihez kapcsolódnak, ezeket nem feltétlenül kell ismerni, de ha mégis, akkor némelyiken (egyeseken még anélkül is) jót lehet kuncogni.
A Darth Bane-trilógiát és a Jedi Akadémia-trilógiát szerintem érdemes előtte elolvasni, mert azokból van benne a legtöbb spoiler.


Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.

Hirdetés