MyMoonlightLibrary_Ella értékelése


>!
MyMoonlightLibrary_Ella P
John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön avagy a szerelem képlete

Ez a könyv megnevettetett…
Sokszor…
És ezért hálás vagyok neki.

Elég rossz értékelése van itt molyon, kicsit féltem is tőle az elején, de egyáltalán nem kellett volna. Azon szerencsések közé tartozom, akiknél működött ez a történet. Főszereplőinken: Colin-on és Hasszán-on nagyon sokat nevettem! Felüdülés volt egy ilyen vidám kis regényt olvasni, ami egy különös nyári kaland történetét meséli el John Green jellegzetes stílusában. Ismét kaptunk sok idézetgyanús mondatot, szeretnivaló karaktereket, vicces párbeszédeket, és egy kissé lapos cselekményt (ez a -1 ★).
Ha te is szereted a céltalan autótúrákat és a különc srácokat, huppanj be te is a kocsiba. A fiúknak még van egy üres helyük a hátsó ülésen.

Bővebben…
https://mymoonlightlibrary.blogspot.hu/2018/05/john-gre…


John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön

Tizedik Katherine csak azt akarta, hogy barátok legyenek.
Tizennyolcadik Katherine e-mailben rúgta ki.
K-19 összetörte a szívét.
Colin Singleton kizárólag Katherine nevű csajokra bukik. És ha sikerül összejönnie valamelyik Katherine-nel, akkor Colin előbb-utóbb lapátra kerül. Hogy egészen pontosak legyünk, eddig tizenkilenc alkalommal.
Colin, az anagrammakedvelő, elkeseredett gyermektehetség tízezer dollárral a zsebében, egy vérszomjas vaddisznóval a nyomában és az anyósülésen túlsúlyos, Judy bírónő-rajongó barátjával kalandos útra indul, de egyetlen Katherine sem bukkan fel a láthatáron. Colin elhatározza, hogy megalkotja az Alapvető Katherine előreláthatósági elméletet, amely reményei szerint bármely Kirúgott számára képes megjósolni bármely kapcsolat kimenetelét, és ezáltal talán visszaszerezheti a lányt.
Az Alaska nyomában szerzőjének árnyalt humorú regényében szó esik még szerelemről, barátságról és egy halott osztrák-magyar trónörökösről is.
John Greent a házassága előtt tizenháromszor rúgták ki. De Katherine nevű lány egyszer sem.

Hirdetés