altagi P értékelése


>!
altagi P
Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

Nekem annyira nem tetszett, mint az első rész. Kicsit vontatottabban indul a történet, és ritkábban vannak az elejében vicces részek, bemondások. A végére természetesen materializálódik az agymenés, külön kedvencem volt pl.: https://moly.hu/idezetek/33920 és https://moly.hu/idezetek/1521.
Marvin egyre jobban emlékeztet néhány ismerősömre, és így annyira nem is mindig volt vicces. Jó, dehogynem, de mégis, nehéz ám úgy olvasni, hogy egy-egy mondata után megemlékezek egy ismerősömről. :D
Nagyon várom már, hogy az összes részt kiolvassam, mert már ebben is voltak olyan gondolatok, amik az előzőre ráerősítettek, és tudom, hogy ezt még nagyon lehet fokozni.


Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

Douglas Adams: Vendéglő a világ végén

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Marvin nem volt igazán kistermetű robot, de mégis siralmasan aprónak hatott a gigantikus fekete tankhoz képest, amely most megállt előtte. A tank végigszondázta a robotot, aztán visszahúzta az érzékelőit. Marvin meg sem moccant. – Félre az utamból, kicsi robot – morogta fenyegetően a tank. – Attól tartok – mondta Marvin –, épp avégett kellett itt maradnom, hogy az utadat álljam. A szonda ismét előbukkant, hogy újra megvizsgálja Marvint, majd gyorsan visszahúzódott. – Hogy te az utamat álld? Nekem?! – mennydörögte a tank hitetlenkedve. – Viccelsz? – De tényleg – mondta Marvin. – Na és milyen fegyvered van? – dörögte a tank. – Találd ki – felelte Marvin…”

Hirdetés