Madama_Butterfly értékelése


>!
Madama_Butterfly
Gena Showalter: Éjsötét csók

Mi volt ez?! Mégis mi a fészkes nyavalya volt ez?!
Mikor szólít egy nő egy pasast virágszálamnak?! Meg szépségemnek?! Pláne cukorfalatnak?! Egyszerűen nem tudom (vagyis eddig nem tudtam, bár így utólag visszagondolva el lettem volna boldogan eme tudás nélkül…) a helyzetet elképzelni, és amikor így tolják az arcomba, valamint egyidejűleg belém csap a felvilágosodás villáma is, akkor hirtelen az ember lánya nem tudja elképzelni, hogy nőként szégyellje el magát, vagy csak egyszerűen nevessen az egészen…
Még keresem a szavakat, de szerintem erre nem fogom megtalálni egyhamar…. az első részhez képest egy hatalmas csalódás, ez van….


Gena Showalter: Éjsötét csók

Gena Showalter: Éjsötét csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.