elge76 P értékelése


>!
elge76 P
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

Ez a könyv egy igazi kincs. Rengeteg belsős infót megtudhat belőle az ember, nekem is számos olyan új dolgot mutatott meg, amiről csak sejtéseim voltak eddig, de így rengeteg dolog a helyére került, mind a filmekben, mind a regényekben, mind a képregényekben.

A benne leírtak sokkal életszerűbbé teszik ezt a világot, így ha rajongsz ezért az univerzumért, akkor semmiképp ne hagyd ki. A margókra írt szövegektől lesz a kicsit száraznak ható dokumentum igazán természetes, külön tetszett, ahogy az ismert hősök és antihősök is néha kételkednek, néha egyetértenek, de mindenképp élettel töltik meg ezt a színes-szagos, már-már kézzelfogható világot a saját, rájuk jellemző megjegyzéseikkel.

.

Helyesírási hibák is vannak azért, nagyjából egy tucatnyi, meg 2 kimaradt szóba is belebotlottam (mármint, ez logikai ellentmondás, de nyilván érted. :) )


Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.

Hirdetés