Szanya értékelése


>!
Szanya
Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked

Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked A pincétől a hálószobáig

Szeretem a bort, de semmit nem tudok róla. Érdekelnek a borok, de a sznobságot ki nem állhatom, így a kérdéseimet isten ments, hogy feltegyem egy borszaküzletben. Örök dilemmák, melyeket könnyedén megoldhat ez a könyv.

Ez a könyv tökéletes azoknak, akik úgy érzik, hogy a felnőttség azon fázisába léptek, amikor már nem a mennyiség, hanem a minőség a meghatározó szempont. Ajánlom azoknak a könyvet, akik szeretnék tudni, hogy mihez mi illik, miért édes az aszú és melyik bor a „menő". Mindez érthető, „szőkenőbarát" módon, rengeteg tippel, leírással, magyarázattal, ajánlattal. Igazán könnyed olvasmány, mégis profin összefoglalja az alapokat és remek kezdés lehet azoknak, akik tényleg szeretnének elmélyedni a borászat világában. A fajták, típusok, termőhelyek ismertetése mellett a szervírozáshoz, tálaláshoz, fogyasztáshoz is kapunk tippeket, de a világ nagy borászatairól is tanulhatunk, hazai bortúrákhoz, lelőhelyekhez is kaphatunk tippet, sőt még a bortípusokhoz passzoló receptek is vannak a kötetben. Csajos, szexi, tudatos, profi gyorstalpaló- és szigorúan ajánlom mellé a pohár bor elfogyasztását. Vigyázat, a Bortársaság klubkártya kiváltása nevű tünettel kapcsolatban kérje ki orvosa, pénzügyi szakértője és borásza véleményét!


Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked

Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked

Hiánypótló kötet elsősorban nőknek, a borfogyasztás és -választás legfontosabb tudnivalóiról.

Megismerhetjük a fontosabb hazai és külföldi borrégiókat, a szőlőmagolaj titkát, a fröccs divatot, olvashatunk a megfelelő bor- és ételpárosításról, design borászatokról, valamint megtudhatjuk milyen egy igazi szexi reggeli pezsgővel! A kötetben rengeteg praktikus tuti tippet találhatunk és a szerzők végre lerántják a leplet számtalan tévhitről is.

Hirdetés