pveronika értékelése


>!
pveronika
Kate Stewart: The Real

Aranyos volt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy bármi forradalmi lett volna benne. Ennek ellenére egy jó kis egy nap alatt kiolvasható kikapcsolódás volt.

Abbi-t sok csalódás érte már az életben, így amikor egy szívdöglesztő férfi, Cameron leül a vele szembeni asztalhoz egy kávézóban, és ráír a Mac-es chat-en (két közelben lévő Mac-es laptop meg tudja találni egymást, és beszélgetést tudnak kezdeményezni), Abbi fenntartásokkal kezeli a férfi közeledését. Azonban Cam kitartó, és a lány által állított szabályoktól sem riad vissza. Abbi azt kéri a férfitól, hogy egyelőre csak a számítógépen keresztül kommunikáljanak, és hogy mindketten induljanak tiszta lappal, múltbeli csomagok nélkül. Abbi és Cam kapcsolata szép lassan el kezd kibontakozni, azonban akár akarják, akár nem, a múlt egy ponton úgyis utoléri őket.

Nagyon aranyos volt ez a történet, és ötletesnek találtam ezt a oda-vissza írogatást, és ahogy a szereplők bögréken üzengettek egymásnak. Abbi és Cam is jó karakterek voltak, és nem hiszem, hogy lenne olyan olvasó, akit Cam ne vett volna le a lábáról. :) Az írónő nagyon jó stílusban ír, bár ezt a regényét közel sem találtam annyira komplexnek és egyedinek, mint a Drive-ot. Talán ha a történetben lévő konfliktus egy picit egyedibb és jobban kidolgozott lett volna, akkor könnyű szívvel meg tudtam volna adni rá az 5 csillagot.

Összességében tetszett, és szerintem nagyon jó vasárnap délutáni romantikus film alapjául tudna szolgálni. Mindenkinek ajánlom, aki egy könnyedebb, igazi kis olvadozós romantikus kikapcsolódásra vágyik. :)


Kate Stewart: The Real

Kate Stewart: The Real

They say it happens when you least expect it.

It did for me.

It started the moment I saw the simple message pop up on my computer screen:

Cameron’s Mac: Hi.

And when I met the eyes of the gorgeous man messaging me from across the coffee shop, I never thought my reply would lead to the most intense, sexual, and passionate relationship of my life.

We both agreed to check our bags at the door and put our future hopes and aspirations on the table.

It worked.

I fell in love with his no holds barred attitude, sexy smirk, and undeniably good heart . . . and for a while we forgot about our baggage. We happily tripped over it to get to the other, neither of us willing to show the contents of our pasts in the off chance it could ruin us.

We built our love on a foundation of gray.

It was life in black and white that threatened to tear us apart.

Hirdetés