Abigél_MV értékelése


Abigél_MV>!
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Nagyon vártam már ezt a könyvet. Nem csak a borító gyönyörű, amely első látásra megragadja az ember lányát, vagy fiát, hanem a tartalma is. Ez a történet eredetileg a Sukitore oldalon született. A stílus, a váltott szemszögű írás nem volt ismeretlen számomra, mert már előzőleg olvastam Bosszú az éjszakában, Hogy történhetett és Szabadon könyveket, valamint a többi rövidebb sztorit a Sukitore.com oldalon, és annak ellenére, hogy mindegyiket szeretem, ez lett a kedvencem mind közül.
Krisztin egy csodálatos utazás volt számomra. Egyszerűen imádtam. Magába szippantott, és visszarepített az időbe, a századfordulós korszakba, amikor a testi vágyak és a szex tabu téma volt. Amikor a 18-19 éves lányok még kincsként őrizték az ártatlanságukat, amikor a férfiak tisztelettel, és lovagiasan bántak a hölgyekkel. Egy izgalmas, fordulatos, érzelmes, humorral fűszerezve, és szépen megírt történetet kaptunk a két szerzőtől. Olvasás közben minden lehető érzelem átfutott rajtam. Nevettem, sírtam, szívem tele volt szeretettel a szereplők iránt.
Az első részben megismerkedünk Krisztinnel, a naiv, fiatal hölggyel, akit a szülei kirángatnak a megszokott környezetéből, és Magyarországon találja magát idegen rokonok közt. Az elején, a lány, majdnem felnőtt létére egy burokban élt, és semmit sem tud a testi örömökről, vágyakról. Érdekes volt olvasni, hogyan fedezi fel a testét és válik nővé fokozatosan a történet folyamán, egy kicsivel idősebb férfi segítségével, akivel szerelembe is esik, majd együtt, egyre jobban feszegetik a tiltott szerelem által meghúzott határokat. Az első rész végén pedig jön a hatalmas meglepetés, amely olvasásakor csak úgy kapkodtam a fejem, hogy „mi van”?!
A második rész már felér egy kész kalandregénnyel. Krisztin megváltozott, és egy váratlan fordulat következtében arra kényszerül, hogy erős, okos, felnőtt nőként állja ki az elé gördített akadályokat. Persze innen sem hiányozhat a szerelmes férfi sem, aki megmutatja mi mindenre képes egy ember, ha az élete szerelméről van szó. Számomra varázslatos volt!
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a tiszta, romantikus, erotikus könyveket, higgyétek el, nem fogtok csalódni!


Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Azon a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.

A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?

Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.

A történetet – a nyílt erotikus részletek miatt – kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk!
A könyv a Sukitore weboldaláról rendelhető meg: www.sukitore.com/krisztin