meteoritastar P értékelése


>!
meteoritastar P
Amanda Quick: Az éj leple alatt

Egész jó volt, pedig a sorozat többi részét nem is olvastam.
A szereplőket hamar megkedveltem és a történet is tetszett. De úgy éreztem, hogy Ambrose karakteréből többet is kilehetett volna még hozni. Vagy csak én olvastam volna még több olyan jelenetet, ahol megcsillogtatta a tehetségét :D :D pl, mikor bálba mentek :D :D
El kell olvasnom a sorozat többi részét is.


Amanda Quick: Az éj leple alatt

Amanda Quick: Az éj leple alatt

Concordia Glade minden idegszálával érzi, hogy valami nincs rendjén abban az elhagyatott kastélyban, ahol négy árván maradt leány nevelésével bízzák meg. Ráadásul újdonsült tanítványai jóvoltából egyre több különös dologról értesül.
Amint a fiatal tanárnő megsejti, hogy a gondjaira bízott leányok becsülete és jó híre forog kockán, merész szökési tervet eszel ki. Menekülésük azonban már-már meghiúsulni látszik, amikor útjukat egy titokzatos idegen keresztezi.
Ambrose Wells magánnyomozó egy haláleset szálainak felgöngyölítése közben éjszaka csöppen a borzalmas események közepébe, és rögvest a szökevények védelmére kel.
Concordia kénytelen elfogadni a határozott és vonzó férfi segítségét. Ugyanis még a legelszántabb és legfüggetlenebb tanárnőnek is támogatásra van szüksége ahhoz, hogy leszámoljon a rejtélyes események hátterében álló félelmetes és befolyásos londoni bűnözőkkel. És miközben együtt keresik a sötétségből kivezető utat, maguk is megtanulnak egyet-mást – makacsságról, bátorságról, szerelemről…

Hirdetés