Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Julie Johnson: Like Gravity

Ez a könyv valami fantasztikus érzelmi hullámvasút volt. Tényleg hasonlít a Hopelessre, de én még Mia Sheridan Leo c. regényét is hozzátenném. Ráadásul van benne egy kis thriller szál is egy pszicho stalkerrel.
Már az elején a szívem szakadt meg a hat éves kislányért, a vége pedig sokkoló.
Ahhoz képest, hogy ez volt az első könyve az írónőnek, azt kell megállapítanom, hogy J.J. őstehetség. Gyönyörűen fogalmaz, ahogy átadja az érzelmeket, a szereplők ábrázolása, mind mind különleges.
Miért nem jelent meg tőle még semmi itthon?
Nagyon ajánlom a romantikus NA kedvelőinek.
Tökéletes rubin pöttyös lenne.

3 hozzászólás

Julie Johnson: Like Gravity

Julie Johnson: Like Gravity

Twenty year-old Brooklyn “Bee” Turner is no stranger to grief. After witnessing her mother’s brutal murder at age six, Brooklyn is guarded, damaged, and – by all accounts – a bitch. And that’s just the way she likes it, if it means keeping everyone at arm’s length.

When she stumbles, quite literally, into Finn Chambers – campus ladies’ man and the lead singer of a local band —she’s unprepared for his persistence in befriending her, and for the dangerous attraction she begins to feel for him.

Because with Finn, she knows it would be more than just sex.

More than just friendship.

And maybe even more than just love.

When a sinister presence from her past reemerges, Brooklyn will be pushed to her breaking point. For the first time in fifteen years, she will confront both her grief and her memories, as she plays a deadly game of cat-and-mouse with an unforeseen enemy.

Because sometimes, the demons we must confront aren’t only on the inside..

Hirdetés