vIVIv értékelése


>!
vIVIv
Ernest Cline: Ready Player One

Azért nem semmi, hogy az ember mennyire bele tud merülni a virtuális világba és képes inkább azt igaznak érezni, mint a való világot.
Parzival, a Hatosok, és a többiek hajszája a tojás után nagyon izgalmas. Amúgy is szeretem az ilyen feladványokat, amikben nyomozni kell és el kell ismerni az öreg nagyon jól összerakta ezt a játékot és elrejtette a tojást. Végig izgultam, hogy mi lesz ki fogja megtalálni hány embert ölnek még meg a cél elérése érdekében. Kíváncsi leszek a filmre, remélem nem rontották el.


Ernest Cline: Ready Player One

Ernest Cline: Ready Player One

EGY VILÁG LÉTE FOROG KOCKÁN.
EGY KÜLDETÉS A VÉGSŐ NYEREMÉNYÉRT.
FELKÉSZÜLTÉL?

2045-öt írunk, és a valóság elég ronda egy hely. Az emberiség nagy részéhez hasonlóan Wade Watts is azt a kiutat látja zord környezetéből, hogy bejelentkezik az OASIS-be, a világméretű virtuális valóságba.

Amikor az OASIS tervezője meghal, ördögi feladványsort hagy maga után, melyek megfejtéséhez a popkultúra megszállott ismeretére van szükség. Aki először megfejti mindet, az örökölheti hatalmas vagyonát – és egyben az OASIS feletti hatalmat.

Wade oldja meg az első feladványt, és ezzel életveszélybe kerül. Egyes játékosok ugyanis még a gyilkosságig is hajlandóak elmenni a mesés nyeremény megszerzéséért. A játék ezzel megkezdődik, a túlélés egyetlen módja pedig a győzelem.

Hirdetés