Zsófi_és_Bea P értékelése


>!
Zsófi_és_Bea P
Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek? Az egyszínű kaméleon

Ez a könyv első ránézésre, majd első olvasásra megfogott magának a színeivel, az aranyos állatkáival, és a színt váltani nem tudó kis kaméleon meséjével.

Nagyon aranyos és imádnivaló Kamill, a kis kaméleon története, aki nem tudott más színekben pompázni, mint a társai, mindig csak zöld volt.

Nagyon aranyos, kedves, bájos történet, a könyvek szeretete, az olvasás csodája csak emeli a cukiságfaktort, és az illusztrációk és a könyv pasztell színvilága is nagyon sokat ad az élményhez.

Bővebben: http://konyvutca.blogspot.hu/2018/03/fenysebesseg-egysz…


Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Bosnyák Viktória: És most hogy festek?

Ti is szerettek bújócskázni? Bosnyák Viktória legújabb könyvének főhőse, Kamill, a kis kaméleon is boldogan bújócskázna Licsivel, a makival és a többi kaméleonnal, de van egy kis bökkenő: Kamill nem tud színt váltani! A leleményes Licsi mindenféle trükköt bevet, hogy segítsen a barátján. A megoldás azonban nem ilyen egyszerű. Vajon mi a titok nyitja? És mi köze a színváltásnak a mesékhez és az olvasáshoz?
A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.

Hirdetés