Nikolett0907 P értékelése


>!
Nikolett0907 P
Bleeding Bride: Fekete fivérek

„Érdekes élőként átérezni a halál rideg valóságát és keserű csókjait ízlelni, élőként holt hályoggal szemlélni eltűnt nemzedékek mosolyát és emberi süketséggel meghallani elhalkult sóhaját.”

Nem az első könyvem volt az írótól, és mivel az előzőt nagyon szerettem és a kedvencek között landolt, evidensnek éreztem, hogy ezt is el kell olvassam.

Maga az írás kiemelkedő, nagyon szeretem ezt a stílust.
A történet témája is nagyon megérintett, de egyben rendkívül fájdalmas volt számomra.
A kötetben szereplő karakter nem ember, de nem is állat, egy olyan lény, akit nem engednék élni. Kemény szavak, de amit művelt arra nincs bocsánat.
A családon belüli erőszak bármely formája elítélendő számomra….és igen csak kiveri a biztosítékot.
És a fent említettek miatt nagyon nehéz volt olvasni, de úgy érzem letenni sem volt könnyebb.
Nyilván kedvencek között a helye, bár nehéz ráilleszteni…és elsődlegesen az alkotónak szól, mert eddig bármit írt nagyon megérintett és tetszett.

Külön köszönöm @Bleeding_Bride írónőnek, hogy megosztotta velem és olvashattam ezt a történetet. Remélem lesz még alkalmam olvasni a tollad által létrehozott könyveket….

Ajánlom! Kedvenc!


Bleeding Bride: Fekete fivérek

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

„Bleeding Bride gyönyörű nyelvezettel, különleges képeket festve ír. Egyszerűen varázslatos a stílusa, mellyel még ezt komor történetet is felejthetetlenné teszi.”
Vivien Holloway, a Végtelen horizont szerzője

Hirdetés