emn értékelése


>!
emn
Velencei Rita: Kávé és krémes

Kedves, könnyed történet, különösen társkeresőknek, vagy szakítás után lévőknek ajánlanám – de nosztalgiázni sem utolsó!
Nagyon magyar, nagyon élő, jól eltalált karakterekkel, olyan, mintha egy „ami a szívemen, a számon” típusú leányzó naplója lenne. Igen, igen, sok a krémes, sok a pasi – de van benne szív és humor, és a legjobb, hogy senki sem tökéletes a szereplők közül – még Tibi sem. :) Írjál még sokat, Velencei Rita, én biztosan elolvasom!


Velencei Rita: Kávé és krémes

Velencei Rita: Kávé és krémes

„Nem azért vagy egyedül, mintha nem volnál elég jó. Hanem azért, mert elég erős vagy kivárni azt, amit megérdemelsz.” – mondja a szépkorú Hermina néni a társkeresés útvesztőiben bolyongó ifjú hősnőnknek.

De mit tehet egy huszonnyolc éves lány, aki képtelen túltenni magát a legutóbbi kapcsolatán, amikor Luigi, egy olasz szívtipró kezd udvarolni neki? Engedjen-e az ostromnak, vagy várjon türelemmel, hátha visszatér a hűtlen kedves – vagy talán időközben felbukkan végre az Igazi?

Romantikus fordulatok és életre szóló kalandok, amelyekben mindenki, aki valaha is volt társkereső, magára vagy ismerőseire ismerhet – hiszen a társkeresés olyan, mint a krémes kávéval…

A humort sem nélkülöző, fordulatos naplóregényben nem csupán a rokonság és a barátok nehezítik főhősnőnk életét, hanem néhány félresikerült randevú és egy nyelviskola is, amelynek már a neve is sokat elárul az ott dúló állapotokról…

Minden társra vágyónak kötelező olvasmány!

Hirdetés