CaptainV P értékelése


>!
CaptainV P
Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Váó. Hát… ébresztő van!
Az egyetlen gondom az, hogy a rajzokon minden fickó feje ugyanúgy néz ki, és ha nem voltak cuccban, gőzöm nem volt, épp melyiküket látom, viszont ezt az egyet leszámítva issszonyúan élveztem. Számomra ez egy ismeretlen, és kissé idegen felállás, és marhára meglepődtem, mikor spoiler előkerült a semmiből, de legalább ma is tanultam valami újat, plusz ez mind nem számít, mert érzelmileg annyira telített, annyira drasztikus ez a sztori, hogy nagyon nehéz nem a hatása alá kerülni. A kötet végén leírtak alapján értem, mi volt erre az indíték, de totál látom magam előtt, ahogy a rajongók, akik valós időben olvasták ezt, és már túl vannak x száz köteten, kiborultak. Még én is majdnem, pedig…


Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Vasember, Darázs, Sólyomszem, Amerika Kapitány, Amazon, Vízió és Skarlát Boszorkány az egyik oldalon!
A másikon Ultron és egy idegen invázió!
Dr. Strange, Higanyszál, Bestia, Sólyom, Energikon, Nick Fury, Pókember, Fenegyerek, a Fantasztikus Négyes, Póknő, Holdlovag, Fekete Párduc és a fél Marvel-univerzum mindennek a közepében!

A Bosszú Angyalai az egyik legrégebben alakult szuperhőscsapat. Tagjai állandóan cserélődnek. Megfordult körükben többet között Hulk, Pókember, Thor, Bestia, Herkules és még számtalan más hős is.
Ebben a könyvben az egyik legjelentősebb kalandjuk olvasható, mely mérföldkőnek tekinthető a csapat történetében, ugyanis e kaland után az Angyalok megmaradt tagjai szétszélednek, feloszlanak. Ezen esemény közvetetten vezet az Új Bosszúangyalok megalakulásához (melyben már Pókember és Rozsomák is helyet kapott).
Ez itt a Bosszú Angyalainak végső harca.

Hirdetés