gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Joss Stirling: Lélektársak – Crystal Xav és Crystal története

Bár már elég rég olvastam az előző kötetet, azonnal fel tudtam venni a fonalat. Jó volt Crystal és Xav története is, csakúgy, mint az előzőek. Ez a kötet nagyon izgalmas volt, szerettem az Olaszországban játszódó jeleneteket.
Nagyon jó volt, hogy egyre több és újabb karaktereket ismerhettünk meg, bár bevallom, néha már elég nehéz követni, ki kicsoda is pontosan, de annyi baj legyen, a végére már egészen belejöttem.
A contessa történetét egy kicsit szerettem volna jobban megismerni, mint ahogy itt ki volt fejtve, de örültem, hogy izgalmat vitt az egészbe.
Crystal és Xav kapcsolatát nagyon hamar megszerettem. Igazán jó és szerethető emberek, Crystal kicsit saját magamra emlékeztetett.
Örülök, hogy újabb szálát ismerhettem meg a Benedict családnak, várom a folytatást.


Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Még több kaland, még több szerelem – a Lélektársak-trilógia befejező része végre magyarul is!

Crystal Brook a család fekete bárányának számított; senki sem vette észre, hogy neki is savant képességei vannak. Eddig… Mikor nővérével, Diamonddal Denverbe utaznak, egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös és lehengerlő Benedict testvérekkel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan jegygyűrű csillog az ujján. Crystalt azonban nemcsak, hogy nem hatja meg a fiúk sármja, de úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még az életben.
Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két család. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni szeretteiket és megfejteni egy rég elfeledett titkot.

Hirdetés