altagi P értékelése


>!
altagi P
Patrick Carman: Sötét erők

Nagyon bírtam Oroszországot, mint helyszínt, és tetszettek a leírások is, ami miatt ez a kötet szintén kicsit más, mint a többi. Az összes említett helyszínt kikerestem, szeretek úgy olvasni, hogy pontosan tudom, hogy hogy néz ki egy-egy emlegetett helyszín, emlékmű vagy hasonló. A Csontok útjáról például nem is hallottam eddig, a volgográdi Haza anyácska szoborról pedig kiderült, hogy a világ hetedik legnagyobb szobra. Azon mondjuk jót mosolyogtam, mikor Anasztázia „előkerült” a történetben.
Ezzel az ötödik résszel jutottam el odáig, hogy most már feltűnnek a különbségek ami a mindig új szerző miatt vannak a könyvekben. :)
Az izgalomra egy lapáttal rátett most még az is, hogy Amy és Dan összefognak egy másik Cahill családdal, spoiler és hihetetlen, de nem verik át őket. (Komolyan meglepődtem)


Patrick Carman: Sötét erők

Patrick Carman: Sötét erők

A tizennégy éves Amy Cahillt és öccsét a távoli Oroszországba csalja a titokzatos NRR távirata. Messzire az egyetlen személytől, akiben megbízhatnak.
Ezzel kezdetét veszi a hajsza a nácik által elrabolt kincsért, mely során fellebben a fátyol az orosz cári család meggyilkolásának titkairól. Az oroszországi kincsvadászat a Lucianek által állított csapdának tűnik, de a csalinak nem tudnak ellenállni…
Vajon mekkora kockázatot vállal Amy és Dan azért, hogy rájöjjenek, mi történt valójában szüleik halálának éjszakáján?

Hirdetés