Krisztina_Németh_2 értékelése


Krisztina_Németh_2>!
Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Nem lehet mást irni erre, imádom! Cat az egyik kedvenc nöi karakterem és Bones sem éppen utolso pasi karakter. Szeretem, hogy ilyen humoros a történet és kellö mennyiségü a vér és a harcjelenet is. Jo volt megismerni az uj karaktereket, akik nagyon szimpik, kivéve Don-t. Azt hiszem mellékszereplök közül Juan volt a kedvenc. 29 évesen még mindig nem unom a vámpirokat, pedig emlékszem tiniként még Edward Cullen-nel kezdtem. Atyaég mennyit változtak azota. De nálam Bones a nyerö. Ja és szortyintva közlöm, akarok egy Bonest!


Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cat miután leszámolt egy veszedelmes emberkereskedő bandával és fájdalmas búcsút vett vámpír szerelmétől, új névvel és személyazonossággal él tovább. Az FBI egyik különleges és szupertitkos csoportjának vezetőjeként küzd a gyilkos vámpírok ellen. Minden oka meglehetne az elégedettségre, de a sötét múlt árnyai újra kísérteni kezdik. Megváltozott élete új szerelmet is tartogat, ám egy esküvőn váratlanul ismét Bones mellé sodródik, akinek nagyobb szüksége van rá, mint eddig bármikor…
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel, és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egycsapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

Hirdetés