pveronika  értékelése


pveronika >!
Mia Sheridan: Dane's Storm

Hűha! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom, hogy Mia Sheridan mindig tud valami újat mutatni. Ez a könyve sem volt kivétel, mert ez is valami egészen más volt, mint az eddigiek, és talán ez a könyve volt a legizgalmasabb az eddigi történeti közül.

Dane és Audra között a középiskola alatt kezdett el kibontakozni a szerelem, és bár ők ketten egészen más körülmények közül érkeztek, szerelmük mégsem ismert határokat. 18 évesen össze is házasodtak, azonban egy tragédia olyan mély sebet ejtett rajtuk, amelyet a házasságuk sem volt képes túlélni.
Bár eredetileg festőművésznek készült, most hét évvel később Audra egy virágkötőként dolgozik, amely vállalkozásban benne van a teljes lelke, és az egész élete. Amikor veszélybe kerül az épület, amely minden álmának és pénzének birtoklója, nincs más választása, mint Kaliforniába repülni, hogy felkeresse Dane-t. Azonban azt nem is sejti, hogy ez a találkozás mindkettejük életét örökre megváltoztatja majd, és az út, amely Audra álmaiért való küzdésként indult, az életükért folyó harccá válik majd.

Nagyon fordulatos és izgalmas volt ez a történet! Persze voltak benne kicsit hihetetlen részek, de az biztos, hogy annyira lebilincselő volt, és annyira akartam tudni, hogy mi lesz a szereplőkkel, hogy még este olvasás helyett is inkább ezt hallgattam, ami még szinte soha nem fordult velem elő. (Általában csak munka vagy házimunka közben hallgatok könyveket.) Az írónő stílusa ez alkalommal is gyönyörű volt, és most is számtalan szépséges gondolattal állította el a szavam. A szereplők igazán a szívemhez nőttek, olyannyira, hogy szinte aludni sem tudtam, annyira izgultam értük. spoiler

A narrátotok nem voltak rosszak, de hogy őszinte legyek meg kellett szokni őket, ami egy hangoskönyv esetén nem biztos, hogy a legnagyobb dicséret. Nem szeretnék képmutató lenni, mert sajnos én sem vagyok nagy barátságban az s és az sz betűkkel, de én nem is keresem azzal a kenyerem, hogy ezrek hallgassák a beszédhibámat. Szegény női narrátor olyan pösze volt, hogy rossz volt hallgatni, bár szerencsére egy idő után hozzá lehetett szokni. :)

Összességében tényleg nagyon tetszett. Ez egy izgalmas, szépségesen megírt 'second chance' történet volt, szerethető karakterekkel és gyönyörű üzenettel. Őszintén ajánlom!

3 hozzászólás

Mia Sheridan: Dane's Storm

Mia Sheridan: Dane's Storm

A gripping, exquisitely romantic new standalone by New York Times bestselling author Mia Sheridan.

Dane was her first kiss and the only man she ever loved . . . until their marriage crashed and burned. Now Audra has built a quiet life for herself running a flower shop she's put her whole heart into. But Audra is left reeling when an unexpected circumstance brings Dane back into her world. He's still as breathtaking as he ever was, and he still affects her more than any man she's ever known. Yet learning to trust him again could be a matter of life and death . . .

When Dane offers to fly his ex-wife from California to Colorado to help correct a wrong, he never imagined the harrowing twist of fate awaiting them. When their plane goes down in the snowy mountain wilderness, Dane and Audra are stranded with no one to turn to but each other. Will their second crash end their lives—or save their souls?

THIS IS A STAND-ALONE SIGN OF LOVE NOVEL, INSPIRED BY CANCER. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18.

Hirdetés