KönyvMoly_1989 értékelése


>!
KönyvMoly_1989
Leisa Rayven: Megtört Júlia

„Az emberek olyanok, mint az ólomüveg ablakok. Csillognak és ragyognak, mikor süt a nap ; de amikor leszáll a sötét, a valódi szépségüket akkor mutatják, ha odabent van fény.

A történet ugyanott folytatódik, ahol az első résznél abbamaradt. Ethan és Cassie között még mindig perzselő a szenvedély, tökéletes párost alkotnak.
Sajnos azonban hibát hibára halmoznak, főleg Ethan, aki a múltbéli részeknél egy igazi kis p*cs. Ha szeretek valakit, nem bánok vele úgy, ahogy ő tette. Viszont a jellemfejlődése a jelenig óriási! A végére nagyon megszerettem. :)
Sokkal több volt az erotikus jelenet, és bár néha az agyamra mentek azzal, hogy bizonytalanok és ebből kifolyólag bántják egymást, nem tudtam nem szeretni a könyvet.

Várom a harmadik részt, ahol Ethan húga lesz a főszereplő, aki egy nagyon kedves és aranyos lány. A kötet fülszövege igen megkapó! ;)


Leisa Rayven: Megtört Júlia

Leisa Rayven: Megtört Júlia

CASSIE Taylor éveken át küzdött, hogy elfeledje ETHAN Holtot, élete legnagyobb szerelmét.
Mikor a fiú nem volt képes viszonozni a mély érzelmeket, és elhagyta őt, Cassie énjének egy darabja is együtt halt a szerelemmel. Legalábbis úgy hitte.
Most ő és Ethan főszereplőként lépnek a Broadway színpadára, Ethan pedig eltökélte, hogy visszaszerzi Cassie-t.
Azt állítja, megváltozott, és most már képes kimondani, amit évekkel ezelőtt még nem mert.
De Cassie tud-e újra hinni neki? Miben különböznének a mostani nagy szavak a régiektől?
Ethan tisztában van vele, hogy nem változtathatja meg a múltat, melyben annyi fájdalmat okozott, de a jövő érdekében még léphet: csupán meg kell győznie Cassie-t, hogy valóban összetartoznak.

Hirdetés