moonchristal P értékelése


>!
moonchristal P
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Hm, hát, tulajdonképpen nem volt rossz, csak éppen jó sem.
Az alapötlettel nem volt bajom, szeretem az efféle sztorikat, de nem is tudom, annyira irreális volt, közben meg jó kis mesének túl komoly, túl felszínes. Az események annyira gyorsan történtek és közben olyan összecsapott is volt, hogy bár haladni emiatt gyorsan lehetett vele, de igazán élvezni már kevésbé.
A szereplők közül senkit sem sikerült megkedvelnem, talán a kisfiút, de mindenki más annyira valószerűtlen karakter volt, csapongóak, irracionálisak és sok helyen rendkívül szélsőségesek. spoiler
Kár érte, mert az írásmóddal nem lett volna gond, ki lehetett volna hozni sokkal többet is ebből. Az olaszországi rész például szintén nagyon tetszett volna, ha kicsit részletesebb.
Az ötlet azért kap két és fél csillagot, a helyszínleírások is tetszettek, és legalább arra megfelelt, hogy ebben a télből hirtelen koratavaszba hajló időben segítsen kicsit hangolódni a nyárra.


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés