Sister értékelése


>!
Sister
Carole Matthews: Nyári ábrándok

Meglepően jó könyvre bukkantam; igazán szórakoztató, humoros és élettel teli Nell McNamara története! A halsütödéből a divat világába csöppenni nem kis váltás, és ezt jól példázza valamennyi olyan buktató, akadály, szerencsétlenség, amin Nell átverekedi magát, mégis végig képes talpon maradni, és mindeközben az élethez való pozitív hozzáállását sem veszíti el. A háttérben pedig mindenben támogatja az álomférfi, Olly, illetve a világ legédesebb kislánya, Petal, na meg Fickó kutya. :)

Nagyon élveztem ezt a hullámvölgyekkel tarkított beszámolót, és végig izgultam, hogy a végén jóra forduljanak a dolgok, és minden rendbe jöjjön. Ha valaki habkönnyű, szórakoztató, a divat világában játszódó, hétköznapi emberekkel történő könyvre vágyik, egész nyugodtan kezdjen bele. Kézitáska imádók előnyben! :)


Carole Matthews: Nyári ábrándok

Carole Matthews: Nyári ábrándok

Mi van akkor, ha világéletedben többről álmodtál…?

Nell McNamara élete boldog: biztos állása van a helyi falatozóban, kedvese, Olly, imádja, négyéves kislányuk, Petal pedig tündéri, körülötte forog az egész világ. A falatozó renoválásra szorul, Nell pedig azonnal kapva kap az alkalmon, hogy kreativitását kiélje.
Az eredményen felbuzdulva, na meg legdrágább barátainak az unszolására Nell elhatározza, hogy saját vállalkozásba fog. Tüneményes kézitáskákat gyárt, amelyek rövidesen igen-igen kapósak lesznek.
Úgy fest, hogy Nell álmai egy csapásra valóra válnak! Azonban a sikernek ára van, és Nell hamarosan ráébred: rengeteg nehézséggel jár, hogy mindent megtarthasson…
Carole Matthews a Sunday Times bestseller írónője. Tizenkilenc könyve jelent meg eddig. Munkáit húsz nyelvre lefordították, a filmes jogokat Hollywood vette meg

Csupa móka, kacagás és szeretet.
Szívd magadba a napsütést a Nyári ábrándokkal!

Hirdetés