Szjudka I értékelése


Szjudka I>!
Mason Murray: Elátkozottak városa

Mason Murray: Elátkozottak városa A gonosz elszabadul

Nos nagy kíváncsian vettem kezembe Mason első könyvét,mivel a másik két alkotását(Visszatérő végzet,Lélekcsapda) már olvastam és elnyerte a tetszésemet!
És nem kellett csalódnom!Az író végig több szálon vezeti a történtet és végig izgalmakba ringatja az olvasót!Mikor az egyik fejezet véget ér,nem érünk rá izgulni,mert mindjárt a következő fejezet,újabb kérdésekre keresi a választ és visz tovább minket a kíváncsiság magas határán!Van benne minden humor,romantika,véres részletek,nyomozósdi,természetfeletti……A vége különösképpen tetszett,mert bizony,bizony nagyon elgondolkodtató és ne adja Isten,hogy ez megtörténjen,de azon se csodálkoznék ,ha az ember tényleg megérne a pusztulásra !


Mason Murray: Elátkozottak városa

980 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Mason Murray: Elátkozottak városa

Badmenville egy csendes, porlepte kisváros a Sziklás-hegység tövében, s nyáron ideális pihenőhely. Egészen egy bizonyos éjszakáig…
Ronald Murphy egy huszonéves kezdő író Los Angelesben. Éppen első regényének kiadása előtt áll, ám magánéletében súlyos kudarc éri, s ezért örömmel fogadja el barátja meghívását egy kis badmenville-i kikapcsolódásra. Akkor még nem sejti, hogy hamarosan hátborzongató események főszereplőjévé válik.
Patrick Dansont egy ismeretlen erő irányítja egy félelmetesen kegyetlen forgatókönyv szerint. A különleges képességekkel bíró férfi nem ismer lehetetlent, ha a Küldetéséről van szó.
Jack Booner egy részeges, öreg farmer, aki elsőként lát meg „valamit”, amiben ott rejtőzik a mindent elpusztító gonoszság.