ZsúésKrisz_Olvas értékelése


>!
ZsúésKrisz_Olvas
Michael Crichton: A 13. harcos

Nekem tetszett a könyv. Mivel már láttam a belőle készült filmet, nem volt kétséges, hogy a könyvet is a kezembe veszem. Ennek most jött el az ideje.
Aki szereti a vikinges történeteket annak csak ajánlani tudom. Izgalmas, kalandos történet egy csapat harcosról és a hozzájuk 13. ként csatlakozó utazókövetről a messzi északon.
Teljes értékelésem itt olvashatod:
https://zsuolvas.blogspot.hu/2018/03/michael-crichton-1…


Michael Crichton: A 13. harcos

Michael Crichton: A 13. harcos

Kr. u. 921 júniusában a kalifa egyik udvaroncát, Ahmad ibn Fadlánt követségbe küldi a bolgár királyhoz. Ibn Fadlán három évet tölt távol, mégsem tudja teljesíteni megbízatását, mert utazása elején, a Volga folyó mentén összetalálkozik egy csapat vikinggel, akiknek északi honát félelmetes kannibál törzs tartja rettegésben. A jóslat szerint csak úgy lehet legyőzni a „ködszörnyeket”, ha a tizenkét északi harcos mellé tizenharmadikként egy idegen áll. Ibn Fadlán számára nincs más választás, mint velük tartani. A zabolátlan, vad hajósok társaként útnak indul Északra, hogy szembenézzen a rejtélyes, ősi ellenséggel, amelytől még ezek a rettenthetetlen harcosok is félnek.

A Jurassic Park, Az Androméda-törzs, A gömb és a Zaklatás szerzőjének hátborzongató regényéből 1999-ben Antonio Banderas főszereplésével készült film azonos címmel.

Michael Crichton (1942-2008) regényei éveket át az eladási listák élén tanyáztak, és a hollywoodi stúdiók sorban készítették ezekből a kasszasikereket a legnagyobb sztárok főszereplésével. 1994 decemberében munkái egyszerre vezették az Egyesült Államok a mozis (Zaklatás) és a televíziós (Vészhelyzet 1. epizód) nézettségi és a könyveladási (Zaklatás) listákat.

Hirdetés