Ninácska P értékelése


>!
Ninácska P
Berg Judit: Tökmagok Afrikában

Berg Judit nagy kedvencem. Soha nem okoz csalódást. Ez a műve is rendkívül tetszett, szórakoztató volt, izgalmas, fordulatokkal teli. A szereplők egytől-egyig aranyosak, szimpatikusak, még az oroszlánok és a hiénák is.
Bevallom, nem ilyen jellegű történetre számítottam, amikor kezembe vettem a könyvet, de pozitívan csalódtam. Remek olvasmány volt! Biztos vagyok benne, hogy ezzel a könyvvel minden gyerek megszeretné az olvasást!
A rajzok is bájosak, a borító is remek.


Berg Judit: Tökmagok Afrikában

Berg Judit: Tökmagok Afrikában

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok"-sorozat első darabját tartja kézben az olvasó. A Pagony legkiválóbb szerzőit kéri fel a sorozatban való részvételre: minden szerző négy könyvet ír, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. A sorozatot Berg Judit könyveivel indítjuk, ahol négy tökmag, Benő, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon – négy olvasási szinten keresztül. Ebben a kötetben Afrikába utaznak. Nem is akárhogy: a kicsi Minka oroszlán képében…

Hirdetés