fruzs86 értékelése


>!
fruzs86
Cally Taylor: A mennyország várhat

Mint ahogy az nálam megszokott, egyes dolgok veszett sok időt töltenek a polcomon, mielőtt úgy venném a kezembe őket, hogy akkor végül olvasás lesz belőle. Most is így voltam. Még nagyon régen, amikor még olvastam fülszöveget vásárlás előtt, akkor akadt meg rajta a szemem…Az ilyen esetek többségében sosem végződnek jól, mert elcsábulok a borítón vagy a leíráson és már meg is veszem a könyvet, aztán végül sorra mennek ezek a levesbe…
Na szóval amikor végre úgy döntöttem, hogy ideje elolvasni, az első 100 oldalig kb erősen gondolkoztam azon, hogy félbehagyom. Ha nem tovább. Nagyon idegesített Lucy, nem tudtam megbékélni a gondolkodás- és látásmódjával. Azon járt az agyam, hogy ha én is meghalnék és lenne ilyen lehetőségem, amivel tegyük fel élnék is, akkor ugyanilyen hülyén kezelném az egészet? Mert Lucy ezt csinálta nagyon sokáig. És amíg ő ezt csinálta, én egyre jobban fel akartam adni ezt az egészet, de aztán mégsem tettem és végül nem bántam meg. Hál' Istennek- ez elég vicces így leírva a történetet tekintve- azért komoly jellemfejlődésen esett át a könyv végére. Megtanult igazán szeretni, hiszen elengedte azt akiért élt. És ez volt a lényeg.
A nagyon nehéz indulás, és még enyhén fogalmaztam, miatt -1 csillag, de azért könnyen olvasható és szerethető történet és szereplők.

4 hozzászólás

Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés