molybarby értékelése


>!
molybarby
Cally Taylor: A mennyország várhat

Már nem is tudom mióta a listámon szerepelt ez a könyv, hogy majd egyszer elolvasom. És tegnap mikor nem volt mit olvasnom úgy éreztem eljött az idő. Lucy az elején engem idegesített, hülyén viselkedett. Egy darabig nem tudtam megszeretni, de aztán a végére valahogy megkedveltem. Még a helyzetét is meg tudtam érteni. A párommal mink már nyolc éve vagyunk együtt. Ha belegondolok, hogy elveszíthetem, szerintem belebolondulnék. Annára nagyon mérges voltam és egy kicsit Danre is. Alíg egy hónap telt el amióta Lucy meghalt és már tovább akart lépni. Anna meg egy kis nyomulós műmájer lett. A vége nagyon szomorú volt, de ahogy megoldotta az írónő, egy kicsit megmosolyogtatott. Mert hát ugye spoiler Nekem mégis azért tetszett, hogy végül spoiler

4 hozzászólás

Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés