gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Mia Sheridan: Leo

Annyival többet vártam ettől a történettől, annyira jó lehetett volna.
Már rögtön az elején megfogott, nagyon érdekes és nagyon ígéretes történet volt. A múltban játszódó fejezetek nagy hatással voltak rám és emiatt nagy elvárásokkal indultam neki a könyv olvasásának.
Aztán valahogy a jelen elrontotta. Nem tudom, hogy ez a fordítás problémája-e, mert szerintem sokkal szebben ki lehetett volna fejezni a jeleneteket, semmint durva, semmitmondó szavakkal.
A csattanót a kezdetektől fogva sejteni lehetett, nem volt túl rejtett és titokzatos, az okokra és a mozgatórugóra azonban nagyon kíváncsi voltam.
Magukat a szereplőket szerettem, velük semmi gondom nem volt. Evie aranyos lány, Jake szeretni való, minden titokzatossága ellenére is. Landont és Nicole-t is nagyon megkedveltem.
Gyönyörű történet, csak a megfogalmazása nem volt a legjobb, nálam ez rontotta le az egészet. Pedig annyira szép lehetett volna…


Mia Sheridan: Leo

Mia Sheridan: Leo

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket.

Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle.

Nyolc évvel később, történetünk idején Evie már nehéz körülményei ellenére is kialakította az életét. Van munkája. Vannak barátai. Elégedett. Ekkor egyszer csak feltűnik az életében egy férfi, aki azt állítja, hogy a lány rég eltűnt szerelme, Leo küldte, hogy kutassa fel őt. Tagadhatatlanul vibrál közöttük a levegő. De vajon megbízhat-e Evie a vonzó idegenben? Vagy lehet, hogy az titkol valamit a Leóhoz fűződő kapcsolatáról és a srác sok évvel azelőtti eltűnéséről?

Hirdetés