Scriptum értékelése


>!
Scriptum
J. R. Ward: Végre szeretők

Mi mást adhatnék,mint öt csillag?Annak ellenére,hogy néha Q-t és B-t megtudtam volna rángatni ,hogy hello ne dugjátok már homokba a fejeteket,hanem vegyétek már észre,ami nyilvánvaló.Az epilógus hihetetlen kedves és aranyos volt.Komolyan el is érzékenyültem!Annyi izgalmas cselekmény volt,az a repülős dolog az elején…Jesszus,hogy izgultam.A mellékszálak is megint nagyon jól sikerültek…azt sem tudtam mi érdekelt jobban,az alantasok vagy Trez vagy Xcor vagy Layla.Alig várom a folytatást!Ward egy zseni!

@ncsn87 @BaksaVivi @Bagneso

5 hozzászólás

J. R. Ward: Végre szeretők

J. R. Ward: Végre szeretők

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

Hirdetés