BlackWidow értékelése


BlackWidow>!
J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

Szomorú, hogy ez volt az utolsó rész. Valamiért azt hittem, hogy még van pár rész, de úgy tűnik csak buta ábrándokba ringattam magam. Rég olvastam el úgymond egy sorozatot ilyen gyorsan. Még most jutok majd csak el a kiegészítő- meg az előzménykötetekhez, de akkor is elmondhatom, hogy elolvastam.
Miközben olvastam a könyvet egyszerűen teljesen elszakadtam a valóságtól és talán ilyen még nem is igazán történt velem. Mikor felnéztem a sorok közül, akkor elkezdtem csodálkozni, hogy miért nem Daemon ül velem szemben… Talán kicsit túlságosan is rákattantam….
Magára a könyvre és a szereplőkre fókuszálva… Katy.
Annyira csodálom! Annyira hihetetlenül erős. Annyira ámulattal töltött el, a személyisége, a cselekedetei, ahogy kitartott. Néha úgy éreztem, hogy én is erősödök vele. Bárcsak olyan hihetetlenül erős lehetnék, mint Ő! Mármint nem fizikailag persze….
Mikor pedig spoiler.
Az utolsó oldalaknál igazából többször majdnem el-elsírtam magam, barátom se tudott már velem mit kezdeni. Már kezdett a végére elege lenni belőlem, hogy oda-vissza vagyok a könyvért közbe meg mindjárt elbőgöm magam :DD.
A történet nagyon tetszett. Hihetetlenül akció dús volt a számomra, nagyon élveztem.
A kedvenc részeim a szerelmes-részek voltak. Annyira megmelengette a szívemet, annyira éreztem ezt az erős szerelmet. Annyira féltékeny voltam. Mármint, félre ne értsetek, semmi probléma a párkapcsolatommal, csak azért egy ilyen szerelmet, mint az övék, mégis csak irigyelni kell, annyira tüzes és soha nem múló. Hihetetlen.
A végét is imádtam. Annyira megnyugtató volt, annyira családias.
Még képtelen lennék elbúcsúzni a sorozattól, szóval még a többi kötetet, amit „útközben” kihagytam, elolvasom. Aztán talán annyira nem fog megszakadni a szívem, mikor rájövök, hogy nincs több rész.
Utolsóként pedig egy nagy Marvel-fan boldogsága, mikor megtalálja ezt az részletet, amit muszáj vagyok beleírni az értékelésembe, mert mások már tuti kiírták:
"- Hacsak nincs olyan ötletetek, ami eddig nem merült fel, ez az egyetlen módja.
– Nem is tudom – nyomtam az ujjaimat a halántékomhoz. – Most jó hasznát vehetnénk a Bosszúallóknak.
– A francokat. Ide már Loki kell – morogta Daemon."

J. L. Armentrout, Köszönöm!!

2 hozzászólás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Katy tudja, hogy a luxenek érkezésének éjszakáján a világ megváltozott. Nem hiszi, hogy Daemon örömmel fogadja a saját fajtáját, hiszen a luxenek azzal fenyegetőznek, hogy minden embert és hibridet kiirtanak a Földön. Azonban a jó és rossz közötti választóvonal elmosódott, a szerelem pedig könnyen a végzetévé – mindannyiuk végzetévé – válhat.

Daemon mindent megtesz, hogy megmentse, akit szeret – akkor is, ha ez egyenlő az árulással.

Egy valószerűtlen ellenséggel kell társulniuk, hogy esélyük legyen túlélni az inváziót. Azonban amikor már lehetetlen eldönteni, ki van mellettük és ki ellenük, a világ összeomlik körülöttük.
Talán fel kell áldozniuk mindent, a legdrágább kincsüket is, hogy a barátaik és az emberiség fennmaradását biztosíthassák…

„Úgy tűnik, minden könyv, amit Jennifer ír, egyre több és több rajongót hoz számára.” – Huffington Post – Valerie Tejeda

„A történet egyszerűen hihetetlen és fordulatos! Akárhányszor arra számítottam, hogy na ez lesz a csúcspont, a katarzis, Jen mindig tudott még nagyobbat ütni. Egyszerűen elképesztő mennyiségű akció, dráma, fordulat és érzelem van ebben a könyvben! A legtöbb esetben egy egész sorozatra nem jut ennyi, mint itt egyetlen regénybe.” – Caladril, moly.hu

Hirdetés