Banditaa P értékelése


>!
Banditaa P
Maggie Stiefvater: Shiver

Nem volt ez olyan rossz, de annyira jó sem. Ami dühített, az nem a fantázia realitásában lévő bakugrások, hanem a való világ realitásának teljes mellőzése. Azt el tudom fogadni, hogy ebben a világban valaki spoiler, de azt, hogy spoiler És még sorolhatnám. Khm. Na, ez azért már kicsit sok. Amit nem tudok, hogy ezt minek folytatták, amikor a lezárás teljesen jó volt. Jó, tudom, pénz meg hasonlók, de akkor is.


Maggie Stiefvater: Shiver

Maggie Stiefvater: Shiver

For years, Grace has watched the wolves in the woods behind her house. One yellow-eyed wolf--her wolf--is a chilling presence she can't seem to live without. Meanwhile, Sam has lived two lives: In winter, the frozen woods, the protection of the pack, and the silent company of a fearless girl. In summer, a few precious months of being human . . . until the cold makes him shift back again.

Now, Grace meets a yellow-eyed boy whose familiarity takes her breath away. It's her wolf. It has to be. But as winter nears, Sam must fight to stay human--or risk losing himself, and Grace, forever.

Hirdetés