dagikám értékelése


>!
dagikám
Karin Slaughter: Hitetlen

Hihetetlen, hogy szinte napokig semmi nyomon, nulla gyanúsítottal a kezében Tolliver nyomozó egyszer csak megvilágosodik és felgöngyölíti a rejtélyt. Borzasztó, amilyen kegyetlenek tudnak lenni az emberek megszállottságból. Egész végig egyértelmű volt, ki áll az egész mögött.


Karin Slaughter: Hitetlen

Karin Slaughter: Hitetlen

„A krimiirodalom csúcsa” – Michael Connelly
Karin Slaughter bestsellerében visszatér két legbámulatosabb és legösszetettebb karakterű hőse: Sara Linton rendőrségi orvos szakértő és volt férje, Jeffrey Tolliver rendőrfőnök. Lélegzetelállító történet ez hitről, kétségekről és gyilkosságról…
Az áldozatot élve temetik el a georgiai erdőben – majd kegyetlen módon meggyilkolják. Amikor Sara Linton és Jeffrey Tolliver ráakad a holttestre, mindketten szeretnék kinyomozni, hogy ki ölte meg a szép, fiatal lányt. A borzalmas rejtély megoldásáig fájdalmas utat kell bejárniuk, ez próbára teszi viharos kapcsolatukat, és jó néhány szereplőt von be az ügybe.
Ahogy Jeffrey és Sara halad előre a döbbenetes meglepetések és rejtett szenvedélyek ösvényén, egyikük sincs felkészülve a leginkább meghökkentő felfedezésre: egy olyan gyilkosra, aki gonoszabb és veszedelmesebb, mint bárki hinné.
„Karin Slaughter – a rettegés új szinonimája” – Detroit Free Press

Hirdetés