Damera_Eva_Denk értékelése


>!
Damera_Eva_Denk
Bakti Viktor: Integrálva

Nagy átéléssel olvastam a könyvet. Mivel vizuális típus vagyok, így a jól leírt környezetet, a szereplők előtt álló eseményeket és érzelmeket teljes mértékben áttudtam élni.
Olvasás közben teljesen bele éltem magam, így volt hogy hangosan felnevettem, elsírtam magam és „Nesze neked te gaz!” (finoman fejezem most ki magam) kiáltottam fel, miközben plüss takarómba burkolódva olvastam. Bizonyos részeknél görcsösen fogtam a könyvet „Mi lesz most, ugye nem?!” És jött a vége, ami…
Tejesítettem a 2018-as fogadalmamat. Hosszú idő után ez az első könyvem és nem bántam meg. Szívem még most is ver az izgalmas részektől. Szóval… Hajrá ki nem fél Integrálva lenni!
Köszönöm Bakti Viktor!


Bakti Viktor: Integrálva

Bakti Viktor: Integrálva

Lépj a jövő útjára!
2066 – Philadelphia.
Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség.
Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat.
Vajon rendszerhiba vagy valóban a jövőt fedi fel?
Az események láncreakcióként követik egymást.
Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi, hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják.
Mi valójában a rejtélyes Themisz?
Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt.
Már nem csak Themisz a tét, hanem a szabadság.
Vajon a test vagy az elme szabadsága fontosabb?

Hirdetés