Risa értékelése


>!
Risa
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

A Jedi útja egy teljesen más felépítésü könyv, mint a Sithek könyve. Míg, a Sithek könyvében különböző eszméket olvashattunk magáról a sötét oldalról, a Jedi útja egy logikusan felépített „tankönyv”. Ahogy haladtam a „tananyagokkal” úgyéreztem, mintha én magam is együtt fejlődnék a könyvvel. :)
Nagyon hasznos kis olvasmány, minden sorából a béke és nyugalom árad, ezért akkor is érdemes a kézbe venni, mikor feldúltabban jön haza az ember a munkahelyről.
Igazán érdekesnek találtam az Erő-használó élőlényekről íródott szöveget, csak sajnáltam, hogy pont az picit rövidre sikerült.


Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.

Hirdetés