Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons a sorozat első és második részét is túlszárnyalva, ismét egy hihetetlenül izgalmas és lebilincselő történettel rukkolt elő. Manapság kevés krimit olvasok, ezért nincs sok viszonyítási alapom, mégis úgy érzem, hogy ezzel a könyvvel és ezzel a magas színvonallal kevesen tudnának vetekedni. Az első fejezettől kezdve az utolsóig lekötött. Szinte lélegzet-visszafojtva olvastam a sorokat és úgy izgultam a két kislány életéért, mintha személyesen is ismertem volna Őket. Nem volt a történetnek egyetlen kiszámítható, vagy sablonos része sem. Kim ismét nagyot nőtt a szememben, ahogy a csapat többi tagja is. Elhivatott és szimpatikus rendőrök mind. Egy-két fejezet elég durva volt és elborzasztott, de ennyi vért és iszonyatot elviselek. Máris alig várom a folytatást! Remélem Matt Ward-dal találkozhatok a következő részekben is!

6 hozzászólás

Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés